Om Oss

Om Mig

MadeByBabi är kläder, och accessoarer som är HANDGJORDA till barn av mig Barbara Andor. Jag är född i Ungern ('91) och flyttade till Sverige 2012, bor med sonen Nils och sambon Sebastian i Stockholm, och i övrigt jobbar som tandsköterska.

Jag har börjat att väcka till liv mitt sömnadsintresse i 2013, då sydde jag bland annat väskor, kläder till mig själv, och gosedjur. 

Sen efter sonens födsel (2018) kom iden med att sy barnkläder och i år 2019 januari startade jag mitt företag MadeByBabi. 


Om plaggerna

Här ska ni kunna hitta kläder som är tuffa, lekfulla och romantiska, så de ska passa alla dagar året runt.

Kläderna ska vara HÅLLBARA, för att kunna gå i arv, de ska vara gjorda i MILJÖVÄNLIGA tyger så som OEKO-tex 100 eller GOTS producerade.

Samtliga mina tyger FÖRTVÄTTATS i parfymfritt tvättmeddel inför klippning av mönsterdelarna för minska risken för krympning av plagget.

För mig är det viktigt med att kunna uppfölja nästan NO WASTE, därav ser ni små accesoarer, eller plagg med vänt mönsterplacering, så de ända som återstår är små strimlar till slut.

Ni är alltid välkomna att kontakta mig om ni vill lägga en beställning som ska vara klar vid en viss tid, om ni inte ser favorit tyget i en viss storlek eller plagg, och om ni eventuellt önskar personalisering med vinyltryck eller maskinbroderi.

Tack för att du valde just mitt företag! 💕

Babi

VisaMasterCardKlarna