Linden sweatshirt från Grainline Studio

Vilket är det mest använda mönster hos mig? Det är Linden Sweatshirt från Grainline Studio. Jag har redan sytt upp 4 stycken av det och har tyg till minst 3 till här hemma.

20171119_115356.jpg

IMG-bc3f9c8fe52e7406e29274ed8ad65879-V.jpg

Jag har inte supermycket tålamod och gillar när saker och ting händer snabbt, därför Linden är perfekt för mig. Jag syr väldigt långsamt, men till och med jag kan göra klart på det under en halv dag. Passformen är jätte bekväm och gillar att den sitter bra på armarna och lite lösare i resten.

20171202_134420.jpg

För en gångs skull gick det lätt att välja storleken utan någon extra fundering, dock förlängde jag efter den första Linden armarna med 2 cm, och tröjdelen med 4 cm samt jag avslutar samtliga tröjor med mudd som är lika bred som arm mudden, och längden är 90% av längden av underdelen av tröjan.

20171119_115455.jpg

Jag har använt sweatshirt tyg till mina första tre tröjor, men sen blev jag nyfiken att provsy den i scuba. Jag valde ett tyg från http://www.bwear.se. Jag tycker att själva tröj delen känns lite större/lösare än de andra jag sytt med jogging tyg, och var lite orolig över om kanske mudden blir för tajt då jag använde samma tyg, men det gick jätte bra.

Vad är blickfången på den här? Yapp. Att blommerna i framdelen sitter upp och ner. I egentligen så vissa blommer ligger neråt / uppot i resterande tyg också men just framdelen råkade jag placera så snyggt så stora blombuketten ligger neråt och den ger ett känsla att mönstret går åt fel håll :D.

20171202_134241.jpg

Jag såg inte det först hela tröjan var färdig sytt, då den var utåtvänd hela tiden.

20171202_134228.jpg

Har ni hört om #owop17? Kolla in hashtaget på Instagram. Riktigt rolig utmaning. Du får välja ett mönster och ha kläder på dig av det under en hel vecka. Så klart ska det dokumenteras också. Jag hade inget problem alls att ha på mig Lindens 7 dagar. Tyvärr jag vann ingeting (brukar faktist aldrig göra det :D), men var väldigt kul att tillhöra till det här gänget för en kortis!

IMG-1943df3aa63dc647e2d1c593ee2b5198-V.jpg

Vill du ha nåt mysigt på dig under vintertiden, eller sy en ”ful” jul tröja? Då Linden kan passa bra för dig också! Mönstret hittar du hos http://www.fagert.se!

Lycka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s